Επιστροφή στην αρχική σελίδα

 
Τα νέα μας
Αγώνες
Το πλήρωμα
Το αυτοκίνητο
Χορηγοί
Φωτογραφίες - Video

Seazon 2007 sponsors

 

Αγώνες

1ο Ράλλυ Σπριντ Δράμας (31 Μαρτίου - 1 Απριλίου 2007)

Το 1ο Ράλλυ Σπριντ Δράμας ήταν ο πρώτος αγώνας της χρονιάς για το Κύπελλο Ράλλυ Βορείου Ελλάδος. Η ομάδα στη νέα της σύνθεση με νέο συνοδηγό τον Πασχάλη Αγγελόπουλο, είχε αρχίσει από νωρίς τις ετοιμασίες όμως μέχρι και την τελευταία στιγμή μικρά προβλήματα μας γέμισαν άγχος. Ακόμα και την Παρασκευή πριν τον αγώνα είχαμε κομμένο σωληνάκι φρένων !! και τελικά η βλάβη διορθώθηκε την ώρα που έπρεπε να φύγει το αυτοκίνητο για τον Τεχνικό Έλεγχο στη Δράμα.

Το πρόγραμμα του Σαββάτου δεν επέτρεψε στο Νίκο να δοκιμάσει το αυτοκίνητο όπως και η βροχή που έπεσε το βράδυ και έτσι η πρώτη δοκιμή έγινε την ώρα του αγώνα το πρωί της Κυριακής! Αυτό μαζί με την μέτρια διάθεση του Νίκου ήταν ο κύριος λόγος για το μέτριο πρώτο πέρασμα της γρήγορης ειδικής διαδρομής που μάλιστα είχε "κοπεί" στο τέλος για λόγους ασφαλείας από το γαρμπίλι που έβγαζαν τα μπαλώματα της ασφάλτου που είχαν πέσει. Ο χρόνος ήταν ο 4ος της κατηγορίας.

Μετά την επιστροφή στο χώρο των service αποφασίσαμε να πάμε καλύτερα το δεύτερο σκέλος για να δούμε που είμαστε σε χρόνους. Και ενώ ξεκινήσαμε δυνατά, στο 2ο χλμ ο Νίκος άρχισε να νιώθει παράξενα το αυτοκίνητο που θύμιζε να έχει εμπρός λάστιχο χωρίς αέρα! οπότε και πάλι έκοψε ρυθμό για να καταλάβει τι συμβαίνει. Αφού τερματίσαμε και πάλι με κακή διάθεση, μετά από συζητήσεις είδαμε ότι το ίδιο πράγμα κατάλαβαν και άλλοι οδηγοί σε εκείνο το σημείο! που ίσως να έγινε από κάποια βαλβολίνη στην άσφαλτο. Έτσι τερματίσαμε τον αγώνα χωρίς να έχουμε κάνει μια σωστή εμφάνιση σε κανένα σκέλος.

Βέβαια σαν πρώτος αγώνας του Πασχάλη είδαμε ότι υπάρχει καλή συνεργασία και φυσικά έχουμε μπροστά μας πολλούς αγώνες που θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας ενώ και το αυτοκίνητο βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. Επόμενος αγώνας είναι το Ράλλυ Σπριντ Αλεξανδρούπολης στις 28-29 Απριλίου.

Παραλειπόμενα :
- Στο Peugeot εγκαταστήσαμε σύστηματα παρακολούθησης του αυτοκινήτου μέσω GPS με σκοπό τη συλλογή δεδομένων την ώρα του αγώνα! όπως ταχύτητα και χρόνος εκτέλεσης της διαδρομής, ακριβής χαρτογράφηση κτλ. Το ίδιο έγινε και στο Ford Fiesta ST του Νίκου Κουτσμανή.
- Σε αυτό τον αγώνα είχαμε πολλούς φίλους από Κοζάνη, Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική. Ποιον να πρωτοαναφέρουμε!

  • Δείτε φωτογραφίες και video από τον αγώνα!
  • Δείτε την αναφορά του R40 για τον αγώνα!
  • Δείτε τα τελικά αποτελέσματα του αγώνα!

    Επιστροφή στους αγώνες


  • Galfas Racing Team - © 2003-2007